ABOUT INFLUENCE OF STRUCTURAL FEATURES OF HEATER STOVE ON DISTRIBUTION OF TEMPERATURE INTO CHAMBER
DOI:
https://doi.org/10.20535/1813-5420.2.2015.60577Keywords:
heater stove, energy efficiency, distribution of temperature, industrial experiment, thermal energy, metal heatingAbstract
The results of industrial experiment are In-process presented on determination of character of influence of structural parameters of stove on distribution of temperature on volume chambers. Dependences of her change are got in the zone of placing of the heated wares from the site of gas-ring devices and windows for taking of foods of combustion, and also from the change of gas expense on a stove.References
Ю. Г. Качан. Оптимизация нагревательных газовых печей с выкатным подом по критерию энергоэффективности / В.В. Степкин, Ю. Б. Лиуш // Металлургическая и горнорудная промышленность. - 2013. - No3. - C.123-125.
Ю.Б.Лиуш. Организация промышленного эксперимента по изучению влияния конструктивных особенностей нагревательной печи на распределение тепловой энергии в камере// Вісник Хмельницького національного університету. – Хмельницький. – 2015. - No2. – С.80-84.
Downloads
Published
2016-02-18
Issue
Section
ENERGY SYSTEMS AND COMPLEXES
License
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).